Rendezvényről


A magán-egészségügyi szektor jelzéseire, valamint a lakossági igények folyamatos növekedésére reagálva sok szeretettel meghívjuk Önt és Vállalkozását a Hungexpo területén megrendezésre kerülő Egészség Kiállításra.
Régóta várunk egy olyan nagyszabású kiállításra, ahol a magán-egészségügyi intézményeknek nyílik lehetősége bemutatkozásra a nagyközönség előtt.

A rendezvény célja, hogy az akadozó állami egészségügyi rendszer alternatíváját megismerjék a látogatók.
Csatlakozzanak hozzánk és emeljék a rendezvény fényét jelenlétükkel.


Tíz plusz egy indok, amiért érdemes az Egészség Kiállításon vállalkozásának megjelenni:

 

1. Nemzetközi tapasztalatok alapján Nyugat-Európában, az USA-ban, Ausztráliában hosszú évek óta nagy sikerrel, működnek Egészség Kiállítások.

2. Mind lakossági, mind szolgáltatói oldalról régóta várt, hiánypótló rendezvény.

3. Az egyre tudatosabb lakossági szemlélettel párhuzamosan rohamosan nő az igény a magán-egészségügyi szektor szolgáltatásaira.

4. Személyes találkozás a hatékonyabb ügyfélszerzés érdekében.

5. Most induló praxisoknak/vállalkozásoknak páratlan lehetőség a bemutatkozásra a nagyközönség előtt.

6. Egyszerre nagy létszámú érdeklődővel találkozhatnak és mutathatják be szolgáltatásaikat, valamint az érdekes újításokat, innovációkat

7. Megtérülő befektetés - A kiállításon való megjelenés felér többhónapnyi online/offline hirdetés hatékonyságával

8. Tapasztalt, szerethető szervező csapat!

9. Egy színes rendezvény, amelyen a kiállítók és a látogatók a rendelőből kimozdulva egy lazább környezetben beszélgethetnek.

10. Különösen izgalmas platform ahol lehetőség nyílik a különböző előítéletek formálására a magán-szektorral szemben (megfizethető magas színvonalú szolgáltatások vs. hálapénz)

+1 Regisztrált kiállító partnereinknek speciális – kiállításokon működő - értékesítési tréninget szervezünk.Írj nekünk most!