Rendezvényről


A magán-egészségügyi szektor jelzéseire, valamint a lakossági igények folyamatos növekedésére reagálva sok szeretettel meghívjuk Önt és Vállalkozását a Hungexpo területén megrendezésre kerülő Egészség Kiállításra.
Régóta várunk egy olyan nagyszabású kiállításra, ahol a magán-egészségügyi intézményeknek, egészségügyi szolgáltatóknak nyílik lehetősége bemutatkozásra a nagyközönség előtt.

A kiállítás célja, hogy átfogó képet nyújtsanak az egyre szélesebb tömegek körében igénybe vett magánklinikák szolgáltatásairól, a biztosítótársaságok legújabb egészégbiztosítási termékeiről és megismertessék az egészségügy minden olyan szereplőjét, akik hozzájárulhatnak a testi-lelki egészégünk megőrzéséhez. Október 16-18 között a Hungexpón kiváló szakemberek előadásai mellett olyan innovatív szolgáltatásokat is bemutatnak, amik a jövőben hozzájárulhatnak majd egészségünk megőrzéséhez, életminőségünk javításához


Csatlakozzanak hozzánk és emeljék a rendezvény fényét jelenlétükkel.


Tíz plusz egy indok, amiért érdemes az Egészség Kiállításon vállalkozásának megjelenni:

 

1. Nemzetközi tapasztalatok alapján Nyugat-Európában, az USA-ban, Ausztráliában hosszú évek óta nagy sikerrel, működnek Egészség Kiállítások.

2. Mind lakossági, mind szolgáltatói oldalról régóta várt, hiánypótló rendezvény.

3. Az egyre tudatosabb lakossági szemlélettel párhuzamosan rohamosan nő az igény a magán-egészségügyi szektor szolgáltatásaira.

4. Személyes találkozás a hatékonyabb ügyfélszerzés érdekében.

5. Most induló praxisoknak/vállalkozásoknak páratlan lehetőség a bemutatkozásra a nagyközönség előtt.

6. Egyszerre nagy létszámú érdeklődővel találkozhatnak és mutathatják be szolgáltatásaikat, valamint az érdekes újításokat, innovációkat

7. Megtérülő befektetés - A kiállításon való megjelenés felér többhónapnyi online/offline hirdetés hatékonyságával

8. Tapasztalt, szerethető szervező csapat!

9. Egy színes rendezvény, amelyen a kiállítók és a látogatók a rendelőből kimozdulva egy lazább környezetben beszélgethetnek.

10. Különösen izgalmas platform ahol lehetőség nyílik a különböző előítéletek formálására a magán-szektorral szemben (pl. megfizethető magas színvonalú szolgáltatások bemutatása)

+1 Regisztrált kiállító partnereink részére speciális – kiállításokon működő - értékesítési tréninget szervezünk.