A rendezvényről


Sok szeretettel köszöntjük Magyarország legnagyobb Egészség Kiállításán

Az Egészség Kiállítást azért hoztuk létre, hogy megismerhesse az egészségügy minden olyan szereplőjét, akik közelebb hozzák Önökhöz az egészséges hétköznapokat és a hosszú, teljes élet lehetőségét!
A magánkórházak és magán egészségügyi központok azon fáradoznak, hogy minél szélesebb körben elérhetővé tegyék szolgáltatásaikat. A biztosítótársaságok legújabb egészségbiztosítási termékeikkel, személyre szabott ajánlatokkal várják a kedves érdeklődőket.

Olyan fantasztikus innovatív szolgáltatásokkal találkozhat, amelyekről valószínűleg még nem is hallott. Olyan kiváló szakemberek előadásait hallgathatja meg, akikhez több hónapos a várólista. Ne az Interneten keresgéljen, találkozzon személyesen az egészségügy legnevesebb képviselőivel. Ismerje meg az egészséges táplálkozás legújabb termékeit, az egészség biztosítók ajánlatait.

 

Ilyen még nem volt!


Magánklinikák - Egészséges táplálkozás - Prevenció - Ingyenes szűrések - Vizsgálatok - Véradás - Egészség- és betegbiztosítások - Fittness-wellness - Családi programok - Érdekes előadások9500 nm -100 kiállító - 250 szolgáltatás

Gondoljon felelősen az egészségere, töltsön el néhány órát velünk!2018. október     -  HUNGEXPO


Belépőjegyek:

Helyszínen:  1500 Ft
Online elővételben: 1000 Ft  (szeptember 15-ig)


VÁSÁROLJA MEG BELÉPŐJEGYÉT JELENTŐS KEDVEZMÉNNYEL MOST KÉNYELMESEN, ONLINE


egeszseg kiallitas     

egeszseg kiallitas


Minden kedves látogatónk a belépőjegy mellé 10 000 Ft - os belföldi utazási utalványt kap ajándékba a VIP Travel jóvoltából!

A belépőjegy egy fő részére egyszeri belépésre jogosít!

 

A kiállítás célja, hogy átfogó képet nyújtsanak az egyre szélesebb tömegek körében igénybe vett magánklinikák szolgáltatásairól, a biztosítótársaságok legújabb egészégbiztosítási termékeiről és megismertessék az egészségügy minden olyan szereplőjét, akik hozzájárulhatnak a testi-lelki egészégünk megőrzéséhez. Szeptember 30-án és október 1-én a Hungexpon kiváló szakemberek tartanak majd izgalmas előadásokat, emellett olyan innovatív szolgáltatásokat is bemutatnak, amik a jövőben hozzájárulhatnak majd egészségünk megőrzéséhez, életminőségünk javításához, valamint szórakoztató programok is várják a családokat, és lehetőség nyílik majd önkéntes véradásra is. Az egészségtudatos táplálkozás iránt érdeklődők is megtalálják majd a nekik tetsző standokat, hogy képet kaphassanak arról, milyen fontos az egészségmegőrzésben és a gyógyulásban is a megfelelő étkezés.